torsdag 6. januar 2011

Årets første trening unnagjort

Tirsdag 4. januar gjennomførte vi årets første trening i Manglerudhallen. Oppmøtet var OK, 12 mann dukket opp, men det er tydelig at juleribba har fått gode vekstvilkår i tunge Ørn-kropper. Kondisjonssjef Furulund - "Jern-Stian" blant venner - får en beintøff oppgave med å legge til rette for at Ørnene skal kunne holde følge med lettbeinte ungsauer utover i sesongen.

Ellers er det gledelig å konstatere at Toppscorer-Nils er tilbake! Trenerduoen håper å kunne putte ham i tospann med en snart friskmeldt Sydney i løpet av våren, slik at vi kan benytte oss av 'Arry Redknapps big man/quick man-taktikk. Gledelig er det også at Henrik, som spilte 7-er i fjor, har valgt å gi oss kjært tiltrengt kondisjon på 11-ernivå i år! Vi har også fått klørne i Kim André fra Nardo i transfervinduet mot at Eltvik lover å spille testimonialkampen sin der oppe når den tid kommer.

Utover vinteren håper vi flere gamle Ørner dukker frem fra hiet sitt og avslutter dvalen, slik at vi kan få enda høyere intensitet på treningene i sesongoppkjøringen. Kjenner du noen som har lyst til å prøve seg på trening er det selvsagt bare å invitere dem med.

Så fjæra fyk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar