onsdag 6. april 2011

Preview: Oslo-Ørn - Bjørndal IF. OBOS-cup, 1. runde

På grunn av publikumsbråk i de siste kampene er Torshovs stolthet Oslo-Ørn forvist til å spille første runde i OBOS-cupen på bortebane, til tross for at vi er hjemmelag. Ørn Ultras er tydeligvis for sterk kost for NFF, og dette innebærer at begge Ørn-supporterne har husarrest denne kvelden. Oslo-Ørn går allikevel til kampen med godt mot, til tross for en aldri så liten spillemessig nedtur i sist treningskamp mot Dania. Trener Thune har lovet ikke å rokere like mye som forrige gang, og i Ørn-troppen begynner forventningene å bygges opp til den første cupkampen på lenge. På pubene på Torshov kan man spore en forsiktig optimisme, en optimisme som trolig stiger betraktelig utover kvelden når alle hemningene slipper taket.

De grønn/sorte mangler trener Eltvik til denne kampen, da han er på speideroppdrag i New Zealand, etter at vi har hørt at den newzealandske dollaren skal stå gunstig i forhold til krona. New Zealand var tross alt det eneste ubeseirede laget i fjorårets VM, så her håper vi å sikre oss en sauespisende jern-stopper eller to. Også Gill, Henrik, Andersson og Andreas er ute i morgen, sistnevnte trolig pga. sjelesorg etter 'arry & cos skambank på Santiago Bernabeu i går. Vesentlige mangler der altså, men på den positive siden har vi hanket inn flere staute karer vi har stor tiltro til! Følg med, følg med.

Motstander Bjørndal er et ubeskrevet blad for vår del. Laget rykket opp fra 7. divisjon i fjor, etter å ha havnet på andreplass i sin avdeling med 14-2-2 og 52-24 i målforskjell. Urovekkende for vår del er det faktum at Bjørndal gikk ubeseiret gjennom sesongen på hjemmebane, 8-1-0 ble fasiten der. Laget holdt våre 7. divisjonskolleger Wam-Kam og Press bak seg på tabellen. Vi antar dermed at vi kan risikere å møte god motstand her, og må i hvert fall heve oss solid fra Dania-kampen om vi skal ha håp om avansement.

Stalltips fra Magneten*

Holger (53): "Tror detta skal holde hardt for helta vårres. Tipper uavgjort, men setter ikke penger på're."

Åslaug (50): "Holder med Skeid, jeg. Driter i hobbyfotball."

Per (88): "Jo, Oslo-Ørn husker jeg jo godt fra førkrigstiden! Et flott orienteringslag. Har de begynt med fotball, sier du?"

Malin (23): "Oslo-hvadå? Ne-ej, dom har jag inte hört om."

Arvid (61): "Åschlåo...HÆ?! ÅSCHLÅ-ØLL?!? SKÅL!"

*Vi tar forbehold om at ikke alle sitater er ordrett gjengitt.

2 kommentarer:

  1. Bjørndal slo Press 5-0 i siste seriekamp i fjor, men ble fradømt seieren pga bruk av en spiller som skulle sonet karantene for rødt kort i kampen før :)

    Lykke til!

    SvarSlett
  2. Aha, sånn å forstå! Vi takker for saksopplysningen!

    SvarSlett