mandag 24. januar 2011

Ørn i Umbro Cup

I helgen deltok Oslo-Ørn i Umbro Cup i Valhall under dekknavnet "Torshov-Ørna". Etter et særdeles skuffende 2-5-nederlag i første kamp mot Spydeberg Big Boys, i en kamp hvor vi var i føringen med 2-1, gjorde Ørna fansen fornøyd igjen med henholdsvis 6-2 og 5-4 mot Kampen ØB Pro og Drolsum Fotball. Dette var allikevel ikke nok til å gå videre fra "dødens gruppe", da både Spydeberg og Drolsum hadde bedre målforskjell enn oss.

Høydepunktet må sies å være sistekampen mot gruppevinner Drolsum, der Ørn-gutta kjempet godt og viste god lagmoral anført av en Murer'n i Maradona-slag! Ørn mønstret følgende mannskap: Andreas, Stian, Espen, Murer'n, Henrik, Kim André og Sigurd. Vi satser på deltakelse også i neste Umbro Cup, som spilles lørdag 19. februar.

Her ligger alle resultater og tabeller fra helgens strabaser:
http://www.cupassist.com/resultater/umbro5cup.php?event=24683

1 kommentar:

  1. Sistekampen var interessant av flere årsakter, vi holdt helt inn og vi snudde en lei 0-1 scoring etter bare minutter.

    Kudos til MurMaradona og Legolas!

    Oslo-Ørn vant siste kampen mot det som nok var et bedre lag enn oss, men innsats og en klok trener gjorde sitt til en knepen seier.

    Moro!

    PS. Moro-Morten blir med neste Umbro-Cup!!?

    SvarSlett