torsdag 19. april 2012

Uavgjort mot Brosundet

Oslo-Ørn står fortsatt uten seier når kun én treningskamp gjenstår før alvoret begynner. I mandagens kamp mot det nyoppstartede Ålesund-laget FK Brosundet fikk vi svært god motstand, og nok en gang viser det seg at forskjellen mellom 7. divisjon og 8. divisjon er minimal. Brosundet er et lag som utvilsomt kommer til å hevde seg i sin avdeling, og var en fin styrkeprøve for oss som oppladning til en knallhard cupkamp til uka.

Brosundet satte oss under beleiring det første kvarteret, og vi hadde mer enn nok med å holde ballen unna Moro-Morten i målet. Den sure Løren-kulden gjorde innhogg i varmblodige Ørn-kropper, og vi klarte knapt å etablere eget spill før midtveis i første omgang. Da lå vi allerede under 0-1 etter rot i forsvaret. Trenerteamet, trygt plassert på innbytterbenken, skred til verket med et 4-4-2-eksperiment som fungerte så som så. Det ble mye løping på Stian og Henrik på sentral midtbane, og Jo og Joachim på topp kom ikke ordentlig med i spillet. Einar, som har gitt uttrykk for sterk misnøye med Ørns medisinske støtteapparat, kommer nok ikke til å dempe mishagsytringene etter at han måtte gi seg med strekk midtveis i omgangen. Etter litt tids evaluering vurderer vi nå å supplere medisinmann & formann Furulund med penger til en ny svamp. Til tross for rokeringene kom vi bedre med utover i omgangen, og Jo får blant annet en stor sjanse alene med keeper som han brenner. God redning av Brosundets bakerste mann. Vår mann i fronten, Jo, sleiver også et innlegg i krysstolpen i løpet av omgangen. Denne avslutningstypen ble for øvrig perfeksjonert av Stian i treningskampene i fjor (2 mål), aner vi en arvtager? Omgangen ebber ut med fortsatt ledelse til sunnmøringene i svart.

Trenerduoen Sigurd "Avram Grant" Thune og Eivind "Phelan" Paulsrud velger å bytte ut begge spissene i pausen, og setter inn Nils og Daniel på topp. Trekket må i all beskjedenhet sies å være vellykket, da Nils' løpskraft får oss bedre med i spillet. Vi tar over kontrollen over kampen, og begynner å sette Brosundet under press. Vi får etter hvert uttelling når Henrik finner Eivind med en perfekt stikker, og den ene av våre langhårede midtbanespillere gjør ingen feil alene med keeper. 1-1. Nå er det Oslo-Ørn for alle penga, knappene og glansbildene, og halvveis ut i omgangen er det Eivind (hvem ellers?) som sender hederskara fra Torshov i ledelsen! Den gamle Gjøvik/Lyn-spilleren sender i vei et velplassert skudd fra 20 meter, og Oslo-Ørn fiser opp i 2-1. Motgangen setter sine spor hos Brosundet, som begynner å kjefte og smelle på oss, hverandre og dommeren. Frustrasjonen får utløp idet en Brosundet-forsvarer går inn hardt mot en Ørn-spiller, og deretter kjefter nok på frisparkavgjørelsen til at dommeren velger å vise førstnevnte det røde kortet. Mot 10 mann burde vi klare å skalke igjen alle luker, men en lang ball over forsvaret forpurrer den planen. Brosundets gode ving bykser etter ballen i full gallopp, mens en rusten trener slår over i urent trav etter først å ha forsøkt seg på en "Gary Neville" (løpe med armen i været mot eget mål og rope på offside når man selv opphever den). Innlegget treffer en umarkert Brosundet-spiss, og vi må fortsatt vente på årets første seier. 2-2, og det blir også sluttresultatet. Forhåpentligvis kommer den allerede på lørdag, da vi møter Driv. Ellers konstaterer vi følgende fra denne kampen:

- Stian fikk sitt første gule kort for året. Det første av mange i årets kolleksjon, sier vår mann som setter odds i Norsk Tipping.
- Det er kun Eivind som scorer mål.
- Nå til dags er det flere lag enn Oslo-Ørn som klager og bærer seg over dommeravgjørelsene.
- Vi har begynt å spille ballen langs bakken.
- Vi ser positivt på formkurven vår, og gleder oss til seriestart!

Brosundets versjon av kampen kan leses her.

Lagoppstilling

Morten - Andreas F, Eirik (k), Knut, Einar - Oddbjørn, Henrik, Stian, Eivind S (2) - Jo, Joachim.

Innbyttere: Eivind P, Antoni, Murer'n, Sigurd, Nils, Daniel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar