tirsdag 16. april 2013

Ørnens Flukt: Gamle kjenninger og nye erobringer i vente for Ørna

Ørnens flukt analyserer 2. div 7'er avd. 1 sesongen 2013.

Etter fjorårets høst-opptur har spillere og trenerapparat i Oslo Ørn flydd omtrent like høyt som Petter Pilgaard i ecstacy-rus. Optimismen har på ingen måte knekt etter at divisjonsoppsettet ble klart. Onde tunger hevder dette primært skyldes at ingen i Ørn har fått med seg at divisjonen i år som i fjor vil bestå av andre lag.

Fra fjorårets avdeling venter gjensyn både med serievinner Teisen 3 og serietoer Palmekysten. Teisen 3 ble nektet opprykk da Oslo Fotballkrets' regler sier at det kun kan være ett lag fra hver klubb i 1. div. Teisen 1 som endte midt på tabellen i den paralelle avdelingen rykket med det opp. En kan dermed stille spørsmål ved om årets utgave av Teisen 3 vil være noe annerledes enn fjorårets. Andre kjenninger er Sparta Kalbakken som påførte Ørnsitt verste nederlag noensinne med 18-2 i vårsesongen 2013 og Hasleb som endte under Ørn på tabellen, men som hadde få problemer med å valse over de grønne og svarte i andre seriekamp i fjor (0-4). Med 0 poeng på fire kamper mot disse motstanderne i 2012 er dette kanskje ikke de laga Ørnhadde mest lyst til å se igjen. Til gjengjeld var rovfuglenes høstsesong av et helt annet kaliber enn vårsesongen da tre av disse kampene gikk av stabelen.

Av nye motstandere holdt tre til i fjorårets parallelle avdeling. Vestli, Holmlia og Bryggebermen endte på hhv. 9. 8. og 5.-plass. Fra fjorårets førstedivisjon kommer Keyserløkka og Hasle-Løren som begge  rykket ned etter å ha kommet på 13. og 9. plass. Den observante leser kan kanskje huske at 1.-divisjon sjuer ble redusert fra 16 til 10 lag foran denne sesongen. Mao. var Hasle-Løren svært nære å sikre ny kontrakt på øverste nivå.

Basert på denne nøye innsamlede informasjonen trekker vi følgende tips for divisjonen ut av ræva:
1) Hasle-Løren     2) Palmekysten3) Keyserløkka4) Sparta Kalbakken5) Oslo-Ørn6) Teisen 37) Bryggebermen8) Hasleb       9) Vestli10) Holmlia
---
Ørnens Flukt skriver blomstrende og sensasjonspregede referater av Oslo Ørns kamper. Hendelser er løselig basert på virkeligheten. Alle sitater er fullstendig oppspinn. Alle forespørsler om sitatsjekk vil bli blankt avvist.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar