tirsdag 26. april 2011

Preview: Høybråten/Stovner 2 - Oslo-Ørn

Endelig er dagen her! Seriestart, og alle hjerter gleder seg. Ørneredet er ekstremt spente på hva 7. divisjon har å by på av motstandere, og første lag vi skal bryne oss på er andrelaget til Høybråten/Stovner. Høybråten/Stovner havnet på 5. plass i sin avdeling i 7. divisjon i fjor, med 8-3-7 og 41-29 i målforskjell. Vi møter altså et lag som er forholdsvis gjerrig bakover, og som ikke tapte med mer enn to mål i 2010. Laget beskrives som et "råsterkt hjemmelag" i den trivelige gjennomgangen på wamkam.com, og med tanke på at det er et farmerlag for et 4. divisjonslag vi snakker om er det ingen grunn til å trekke den påstanden i tvil.

Ørn ønsker å bruse med fjærene etter å ha blitt vingestekket ute på Bjørndal, og en god start er viktig dersom vi skal ha håp om opprykk. Vi kan i hvert fall ikke starte sesongen på samme måte som i fjor, da vi sto med 1-2-6 etter halvspilt serie. Det meldes om en frisk og rask (alt er relativt) tropp fra Torshov, så nå gjelder det å få banespillet til å sitte så fort som mulig - gjerne før vi ligger under med et par mål. Grunnet sterk tilbakemeldingsallergi er det tilnærmet umulig å fastslå hvor bred stall trenerne Eltvik og Thune faktisk har å velge fra, men man sies generelt sett å være fornøyd med tilveksten, har det kommet Ørneredet for øret. Vi går tradisjonen tro for alle poengene, men gråter oss heller ikke i søvn ved uavgjort. Blir det tap heiser vi flagget på halv stang, i hvert fall frem til neste uke.

Forhåndstips fra Magneten*:

Olga (89): "Stejke ta! Kalle du DET HER førr mainnfolk?! Bleike og bortskjemte, de e de dæm e!"

Ahmed (18): "Har definitivt ikke trua på Oslo-Ørn. Har sett dem på Dælenga et par ganger, og laget er over middagshøyden."

Anders (30): "Tjaaaa...jeg blir litt ambivalent når vi snakker om fotball. Jeg mener, er det verdt det? Bør alt dette alvoret inn i sporten? Rent filosofisk, er det virkelig denne "vinn eller forsvinn"-mentaliteten vi vil oppfostre den kommende generasjon med? ER det det?"

Lise (10): "Pappa spiller på SKEID, han!"

Bob (44): "You call that FOOTBALL?! That soccer thing is for housewives and lowlives, lemme tell ya that! Keep that European stuff for yourselves, goddamnit!"

*Vi tar forbehold om at ikke alle sitater er ordrett gjengitt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar