fredag 9. mars 2012

Årets første treningskamp i morgen

Etter morderisk treningsaktivitet i Sibir-kulde gjennom en lang vinter er det et heltent Ørn-mannskap som inntar ærverdige KFUM Arena i morgen. Teknikken er finslepen, musklene faste og konsentrasjonen skjerpet. Ørn skal ut i Europacup. I hvert fall så nær Europacup som vi kan komme, med tanke på at det er et par tabellplasser og divisjoner frem til Europa League-plass. Vi møter de danske drenge i FC Dania i det som etter hvert har blitt en fin og vennskapelig treningskamptradisjon (med unntak av det året Andreas ga en Dania-spiller knekirurgi med knottene), og har god tro på at årets første kamp blir en positiv opplevelse.

Fra Torshov melder Ørn-fansen om stor interesse for å se vinterens spennende nyanskaffelser i aksjon, selv om det fortsatt murres litt i krokene over at treneren får fortsatt tillit etter å ha flørtet med nedrykk foregående sesong. Gode dugnadsresultater er ikke et gyldig kriterium for trenerjobben, hevder kritiske røster Ørneredet har snakket med.

Har trening på byens beste utendørsanlegg gitt resultater? Kan KFUM kalles hjemmebane for Oslo-Ørn etter 2 måneders trening? Vil noen av spillerne holde 90 minutter? Den som lever får se. Den som møter opp på KFUM Arena kl 14.00 får også se - fotball.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar