mandag 26. mars 2012

Fornyet optimisme etter uavgjort i andre treningskamp

OK da, resultatet var kanskje ikke all verden, men Oslo-Ørn viste tidvis friske takter mot rival-Ørnene i Ørn Kristiania. Vi stilte med en solid tropp, de eneste bekymringene treneren hadde var Eivind P (natterangling/fyll) og Henrik (fyll). Joachim debuterte på midtbanen, ellers hadde samtlige innkalte fått unnagjort debuten. For Oslo-Ørn, i hvert fall. Vi møtte et lag som havnet på tredjeplass i avdelingen sin i 8. divisjon, og sørget for å utveksle informasjon om kommende motstandere med Ørn Kristianias trenerteam.

I motsetning til Dania-kampen begynner denne kampen langt under pari for de grønne og svart-stripete. Vi klarer ikke å holde ballen i laget i mer enn to trekk, og sliter med å tilpasse oss motstanderens lave presshøyde. Vi er også passive i press når Ørn Kristiania har ballen. Da er det heller ikke overraskende at det er brunskjortene fra Horten som tar ledelsen etter rundt kvarteret, etter at vi roter det til i eget forsvar. 0-1, fullt fortjent. Muligens er det en i sekken som må til for at vi skal våkne, vi virker i hvert fall piggere etter baklengsmålet. Vi begynner å ta over spillet, selv om vi ikke skaper de helt store sjansene. I hvert fall ikke før det nærmer seg pause, da Eivind S tråkler seg gjennom det som finnes av brunkledde forsvarsspillere og dunker ballen i mål. Som formann Furulund sa, etter å ha vært nest sist på ballen: "Ferdigscora". 1-1 til pause.

Etter at spillet bedret seg en god del inn mot pause valgte vi å kjøre videre med samme lag, med unntak av at Vegard erstattet Morten i buret. Vi fortsatte å dominere banespillet, men kom til få veldig store sjanser. I andre enden av banen hadde Ørn Kristiania opptil flere store muligheter, blant annet et skudd som Vegard fikk gjort en flott TV-redning på. Prestisjeoppgjøret ebber ut i uavgjort, noe begge lag kan si seg greit fornøyd med. Vi har selvsagt mye å gå på før serien starter, men det var stor forbedring å spore fra forrige kamp. Når vi får samspilt laget enda mer og kommet i ordentlig matchform kan dette bli bra!

Lagoppstilling:

Morten (k) - Sigurd, Olav, Knut, Murer'n - Stian, Joachim, Robert, Henrik, Eivind S (1) - Jo

Innbyttere: Eivind P, Vegard, Espen, Andreas G, Oddbjørn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar