onsdag 5. juni 2013

Stortap i cupen

Vi skjønte at det kom til å bli en tøff kamp allerede da trekningen ble foretatt, og det ble klart at vi skulle møte fjerdedivisjonslaget Rilindja. Enklere ble det ikke da forfallene sto i kø, og en grublende Coach Furulund måtte hive sammen et slagkraftig mannskap i hui og hast. Til tross for lovnader om alkohol etter kampslutt var det skralt oppmøte - Oddvar ville vridd seg i graven, dersom han var død. Rilindja er det nærmeste man kommer et rent albansk lag her i byen, som i landet Albania, ikke Dr. Alban fra Sverige. Ørneredet velger således å føre dette som en europacupkamp - klubbens første?

Oppmuntret av det defensive arbeidet fra kampen mot Ready 2 gikk vi ut med lavt press og rævtett markering. Motstanderen fikk styre som de ville, men i begynnelsen ble det ikke alt for farlig foran danskeflyktningen Morten. Debutant Jern-Olav imponerte med knallhardt stopperspill, mens midtbanen løp det beina holdt i tropevarmen. Ørns mannskap er imidlertid ikke skapt for La Paz-høydene på Ekeberg, og etter et kvarters tid skjer det uungåelige - Rilindja scorer. Før dommeren blåser til pause legger de på til 3-0.

Eirik har blitt headhuntet av AVB og skal spille på reservelaget til Tottenhams Venner på lørdagen, og dermed skrider Sigurd inn i midtforsvaret mens Mål-Knugen tar høyrebacken. Etter en hederlig førsteomgang rakner det dessverre i andre. Vi spilles ball i hatt med, og ballsikre Rilindja-spillere får herje som de vil. Til slutt blir det rene parodien, og det er nærmest flaut å være ute på matta. Vi skaper ikke all verden, og med få friske bein på sidelinja er det heller ikke mulig å bytte så ofte som vi skulle ha ønsket. Ikke nok med det, men vi bommer også på straffe. Eivind S er synderen, og skulle senere på kvelden bli straffet ved å betale for mye for øl. Det ender 9-0, og dermed er vi ute av europacupen.

Etter kampen spekuleres det i kampfiksing, i kjølvannet av TV2s innslag dagen før, men vi konkluderer med at det tross alt er forskjell på fjerde og sjuende divisjon. Neste år satser på vi på å møte kjente motstandere igjen, det vil si Bjørndal!

Lagoppstilling

Morten - Sigurd, Olav S, Eirik, Andreas F - Daniel M, Robel, Stian, Eivind S - Pierre - Eivind P.

Innbyttere: Murer'n, Knugen, Øyvind, Adriatik, Vegard.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar