onsdag 21. september 2011

Neglebitende serieinnspurt i vente

Dette var kampen da Oslo-Ørn skulle reise skuta, snu kjerringa og reise hjem fra Ekeberg med 3 poeng. Türk Genclik skulle kjempes i senk, slik at det unge, lovende mannskapet fra Torshov kunne gå inn i siste seriekamp i visshet om at det også neste sesong ville bli 7. divisjonsfotball på Dælenga. Slik skulle det ikke gå.

Til tross for skader, suspensjoner og mange forfall var det et optimistisk Ørn-lag som skred til verket. I en 4-5-1-formasjon var tanken at vi skulle klare å kontrollere midtbanen, noe vi også fikk til brukbart i starten av kampen. Vi fikk også utnyttet det enorme rommet på Türks venstreside ved å sende Oddbjørn på stadige løp oppover kanten. Til tross for et par tendenser klarer vi imidlertid ikke å skape de helt store farlighetene, og da skjer det som har skjedd endeløse ganger denne sesongen - rot i Ørn-forsvaret, og 0-1 til motstanderen. Dette var et Tyson-slag i trynet på lagmoralen, og Ørns vante taktikk med å forsøke å kjefte dommeren til fornuft ble gjeninnført. Tomme tønner ramler mest, og kort tid etter får vi 0-2 i ræva etter klabb og babb i de bakre rekker. Nedrykksspøkelset kan skimtes over Ekeberg kunstgress. Vi har spesialisert oss på å spille med handicap hittil i år, det vil si å la motstanderen lede med ett eller flere mål, noe vi altså greier igjen. Et annet kjennetegn ved Oslo-Ørn på høstsesongen er imidlertid at vi har klart å kjempe oss inn i kampen igjen, og også denne gangen lyktes vi med det. Eirik stiger til værs som en annen beskjegget værballong og skaller inn corneren fra formann Furulund. 1-2, og there's hope in a hanging snore. Snøret ble dessverre kuttet rett av da Türk går opp til 1-3 før pause.

Tomålsledelser har blitt tatt igjen tidligere, og av dårligere lag enn Oslo-Ørn. Da kampens dommer tildeler Ørn straffe og viser ut synderen ser det brått lysere ut for fugla fra øst. At det røde kortet er horribelt idømt får så være, i nød spiser fanden fluer. Andersson, med stresspuls som en avdød pensjonist, rusler frem til straffemerket. Og setter ballen utenfor. Et fortvilet stønn går gjennom et kollektivt Oslo-Ørn. Allikevel er det vi som fortsetter å presse, nå i 4-4-2. Om vi ikke får sjanser helt i Torres-klasse er det utvilsomt Oslo-Ørn som har overtaket i denne perioden. Mot slutten av kampen tar derimot Türk mer og mer over, spesielt da vi flytter opp Eirik på topp i et desperat forsøk på å score. Kapteinen tar ansvar, går i krigen, setter inn 2-3, og får sitt andre gule for kjeftbruk. Ørn går tom for tid, og nervene står i høyspenn foran kommende mandag når nedrykksdramaet skal avgjøres.

Lagoppstilling:

Morten - Sigurd, Anders, Eirik (k - 2), Murer'n - Oddbjørn, Eivind, Christian, Stian, Joachim - Antoni.

Innbyttere: Håkon, Einar, Daniel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar