fredag 9. september 2011

Oslo-Ørn i oppvisningskamp mot Forfatterlandslaget

Fredag 16. september har Oslo-Ørn blitt invitert til å spille oppvisningskamp mot Forfatterlandslaget i det som trolig blir høydepunktet under Oslo Bokfestival. Kampen spilles på en nyåpnet Dælenga Stadium of Light kl 19.00. Publikumsmagneten Oslo-Ørn burde ha alle muligheter til å imponere et kresent Litteratur-Norge, og vi satser selvsagt på fullt hus på Dælenga til denne begivenheten.

Ørns tidligere kamper mot forfatterne har endt 4-2, 0-2 og 0-0, så det er på tide at vi får BOKført en ny seier mot landslagets penneknekter. Oslo-Ørn var jo i hine hårde dage kjent som en klubb med sans for både litteratur, debatt og annen åndsutøvelse, og ryktene går allerede fra Schleppegrells gate til Storokrysset om at enkelte klubblegender fra denne gullalderen skal gjøre sitt A-lagscomeback i denne kampen. Ørneredet har ikke lyktes i å finne ut hvilken tropp Forfatterlandslaget stiller med, men denne siden bør kunne gi en viss pekepinn. Veddemålshaiene på Torshov har allerede begynt å legge ut odds for om hvorvidt Anne B. Ragde inntar en frekk sweeper-rolle, om Dag Solstad kommer til å vise glimt av magi i en gammeldags senterhalf-posisjon, eller om dette rett og slett kan bli Karl Ove Knausgårds kamp. Ørneredet oppfordrer også publikum til å følge tidligere Hødd- og Lyn-spiller Oddmund Vaagsholm med argusøyne.

Oslo-Ørn gleder seg til kampen, og håper lagets supporterfraksjoner Buruglene og Fugleskremslene innfinner seg på stadion i god tid før kampstart for å skape best mulig stemning. Så fjæra fyk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar