mandag 15. august 2011

Sterk innsats av Ørn, men poengene glapp

Etter vårsesongens oppgjør mot NIH der Oslo-Ørn ble sendt hjem som vakuum-pakkede medisterpølser var det få Ørn-patrioter som levnet Torshovs tøffeste gutter store sjanser i dagens returmøte. Kampen skulle opprinnelig markere Oslo-Ørns gjeninntreden på Dælenga Stadium of Light, en begivenhet som i lokale medier ble sidestilt med Jesu tilbakekomst, men grunnet et par ekstra røykepauser i kommunal regi er Ørns tilbakekomst foreløpig lagt på vent. Kampen ble dermed flyttet til Fort Ekeberg.

Ørn ble som nevnt (som Jesus) korsfestet ettertrykkelig forrige gang lagene møttes, og trener Eltvik kalte dermed inn solide 18 mann til berserkertokt og blodhevn. Trener Thune var for øvrig kjeppjaget til skogs for å bedrive kondistrening etter forrige ukes dvaske innsats, og fikk heller ikke finpusset feilpasningene mer enn i fem ynkelige minutter i gjørma på Ekeberg. For det var nemlig et friskt Ørn-lag som gikk rett i strupen på studentlaget fra Sognsvann. Vi gikk i duellene, var raskt oppe i mann og klarte stort sett å holde formasjonen når vi gikk i press. Til tross for at vi fortsatt har mye å gå på når det gjelder å trille kula fra mann til mann var dette friske og positive takter, derfor var det en gedigen skuffelse da vi lot NIH score på sitt første skudd på mål. 0-1 - en smekk i trynet. Vi lot oss ikke knekke av den grunn, og fortsetter å henge godt med i kampen. Det er ingen tvil om at vi møter et av avdelingens beste lag, om ikke det aller beste. Da NIH går opp til 0-2 ser det derfor svært mørkt ut for tapre Ørner. Resultatet holder seg til pause.

Fra sidelinja foretas det et par bytter, og det er utrolig positivt å se at ALLE gjør en kjempeinnsats. Vi er 18 mann, og samtlige går i dueller som om det gjaldt livet. Fortsetter vi slik er det ikke lenge før trepoengerne kommer! Med litt mer hell kunne høstens første kommet allerede her, for etter et kvarters spill i andre omgang setter toppscorer Henrik inn en corner fra Nils med magen. 1-2, og innbytterne/heiagjengen på sidelinja begynner å få ferten av blod. Vi fortsetter å stå på, og selv om NIH er bedre både fysisk og teknisk enn oss er det vi som får kampen inn i vårt spor. Vi slipper riktignok svært heldig unna ved et par anledninger, spesielt da deres nr. 32 setter ballen over på åpent mål og da Antoni klarerer på streken. Mål-Morten i buret gjør som resten av gjengen en strålende innsats, og med Henriks redusering er det "hope in a hanging snore", for å sitere en vis mann. De troende får belønning da Stian kaster seg frem på et flott innlegg fra Henrik. 2-2, og Ekeberg 7 eksploderer i glede! Rotasjonspolitikken fortsetter, og de fleste har dermed fortsatt krefter igjen i jakten på et seiersmål. Stor er derfor fortvilelsen da NIH går opp til 2-3 etter slurv i Ørns bakre rekker. Til tross for en febrilsk sluttspurt blir også dette sluttresultatet.

Det er aldri gøy å tape etter å ha hentet inn 0-2, for å ha det på det rene. På bakgrunn av innsatsen kan vi allikevel ikke si oss misfornøyde med dagens Ørn-prestasjoner. En betuttet trener måtte nærmest beklage seg ved hvert bytte, siden ingen fortjente å bli tatt ut. Fortsetter vi slik fremover skal vi klare oss fint. Det er i hvert fall sikkert at vi MÅ opprettholde samme innstilling og innsats, siden vi med dagens tap falt ned på 8. plass - plassen over nedrykksstreken. Oslo-Ørn i 8. divisjon?! NEI TAKK! Neste anledning til poengfangst er mot tabelltoer Wam-Kam førstkommende mandag. Inntil da - så fjæra fyk!

Lagoppstilling:

Morten - Andersson, Eirik (k), Eltvik, Håkon - Henrik (1), Robert, Eivind, Stian (1) - Nils, Frank.

Innbyttere: Joachim, Antoni, Murer'n, Sigurd, Oddbjørn, Knut, Andreas.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar