mandag 8. august 2011

Ørn måtte nøye seg med uavgjort etter god andreomgang

Etter en vårsesong under pari har Ørna hospitert på ymse sandstrender rundt om i verden i sommer, i håp om at det er det som skal til for å snu trenden. En munter og avslappet gjeng, enkelte vil kanskje si for avslappet, møtte til dyst mot Frelsesarmeen i sola på Ekeberg. I det motsatte oppgjøret tapte vi 0-1 etter å ha styrt kampen fra start til slutt, men etter den tid har Frelsesarmeen sanket bra med poeng, og lå helt oppe på tredjeplass til ferien.

Én ting er i hvert fall sikkert: I begynnelsen av kampen var det enkelt å se at begge lag har hatt ferie. Feilpasningene florerte, og tempoet var ikke direkte imponerende. Vi jobbet mest enkeltvis, og lot Frelsesarmeen få store flater å spille på. Heldigvis for oss var heller ikke dagens motstander spesielt giftige, til tross for et stangskudd og et frispark i tverrliggeren var Morten arbeidsledig størstedelen av omgangen. Allikevel er Armeen gode nok til å slå oss i lufta på corner, og vips - Ørn ligger under 0-1 etter sviktende markering. Resultatet står seg til pause, og humøret har sunket betraktelig på Ørn-benken.

I stedet for å la mismotet bre seg velger samtlige spillere på Oslo-Ørn å brette opp ermene, øke tenningsnivået og gå i duellene. Vi viser en helt annen innstilling enn i den første omgangen, og sakte men sikkert er det Ørn som tar over kampen. Det tar ikke lang tid før vi får lønn for strevet heller, etter at Stian skrur en corner innover mot mål - i mål! 1-1! Det er kamp igjen, og Ørn er fullt på høyde med hjemmelaget, selv om overtaket dabber av litt utover i omgangen. Kampen hardner også til, og Ørn drar tradisjonen tro på seg gule kort. Denne gangen er det Stian (odds: 1.10) som belønnes med kort for en vannrett rugby-tackling ute på høyrekanten, mens Christian havner i boka for å ha sparket i stykker en sykkelhjelm på Frelsesarmeen-benken (!). Odds: 1000-1. Oslo-Ørn drar allikevel nytte av at tenningsnivået har steget, etter at Henrik, som ble utsatt for flere sene tacklingsforsøk og var på vei til å bli byttet ut av en bekymret trener, avslutter et pent angrep fra kloss hold. 2-1! Høylydt feiring på Ørn-benken, var dette hevnens søte time? Svaret er dessverre nei. Til tross for heftig innsats tok Frelsesarmeen mer og mer over, og kort tid før slutt slipper vi dem nok en gang til på en dødball. 2-2, noe som også skulle bli sluttresultatet. Ingen av lagene var spesielt fornøyd, men alt i alt er det liten grunn til å klage på poengdeling, selv om måten det skjer på er irriterende.

Neste uke er det duket for innvielsen av nye Dælenga, i hvert fall dersom kommunen og kretsen klarer å holde løftet sitt. Motstanderen heter NIH, vi har med andre ord sjansen til å rette opp det katastrofale inntrykket fra forrige møte oppe på Idrettshøyskolen. Med innsats på linje med den vi viste i andre omgang i dag bør det være fullt oppnåelig. Så fjæra fyk!

Lagoppstilling

Morten - Oddbjørn, Eirik (k), Robert, Sigurd - Henrik (1), Knut, Christian, Stian - Frank, Andreas

Innbyttere: Anders (1), Murer'n, Joachim, Håkon, Øyvind.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar