onsdag 2. mai 2012

Top of the League!

I hvert fall så lenge det varte. Faktum er at Oslo-Ørn toppet tabellen etter å ha spilt seriepremieren tidligere enn de fleste andre, og med en sterk 4-3-seier over Frelsesarmeen var det en fornøyd trenerduo som forlot Dælenga.

Fjorårets møter med Frelsesarmeen var forglemmelige affærer for vår del, med et hinsides ufortjent 0-1-tap i første kamp og kurante 2-2 i returmatchen. I år bør vi vinne kamper som dette dersom vi skal klare å holde oss på øvre halvdel, i det minste. Vi gjorde et par endringer fra Bjørndal-kampen, og gikk offensivt ut i 4-4-2 med Daniel og Nils på topp. Allikevel havner vi under 0-1 relativt tidlig i kampen, uten at vi lar oss knekke av den grunn. Daniel lager årets mål allerede i første kamp, og går heretter kun under hedersnavnet "Reka"! I møljeduell med keeper og en forsvarsspiller, og med ballen trillende sakte mot målstreken, er det Daniel som får humpet seg bortover på kneet i sammenkrøket stilling og kjempet ballen i mål - 1-1 etter herlig innsats! Lagene føler hverandre på tennene, og det føles som om det fort kan bli mål i begge ender. Det står fortsatt 1-1 like før pause, da Eivind P tar ansvar i sin rolle som hengende spiss. Ørns assistenttrener lurer av en Frelsesarmeen-bøssebærer med en frekk kroppsfinte, og dunker ballen perfekt i lengste hjørne! 2-1, nydelig scoring av "Der Bomber".

Etter hvilen er det Oslo-Ørn som virker farligst, og da Eivind P og Eivind S kombinerer perfekt til å sette opp Henrik viser fjorårets toppscorer ingen nåde, og sender ballen i nota med en flott heading. 3-1, game over - trodde vi. Nervene setter inn da Frelsesarmeen får straffe - korrekt idømt etter det vi kan se, da Andreas feller et eller annet gudsord fra landet inne i feltet. 2-3, som kort tid etter blir til 3-3 etter sviktende markering innenfor egen 16-meter. Skal vi klare å rote bort poeng etter å ha hatt en tomålsledelse? Svar: NEI! På en nydelig slått corner (Eivind?) stiger Joachim til værs og banker inn 4-3 med pannebrasken! Tidspunktet for å score sitt første Ørn-mål kunne ikke vært bedre. Ledelsen holder kampen ut, og vi tar alle poengene i et vrient oppgjør. Så vil det vise seg om vi kan bygge videre på dette mot Fortuna Oslo, eller om historien fra i fjor gjentar seg. Vi virker i hvert fall betraktelig sterkere, og gleder oss til fortsettelsen!
Lagoppstilling:

Morten - Sigurd, Knut, Eirik (k), Murer'n - Jo, Stian, Joachim (1), Eivind S - Daniel (1), Nils.

Innbyttere: Eivind P (1), Henrik (1), Andreas F, Robel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar