torsdag 16. mai 2013

Ørnens Flukt: Ørn triumferte i 16. mai-kampenOslo Ørn tok en sensasjonell seier over serieleder Halse/Løren i den tradisjonsrike 16. maikampen. At ingen aner hvordan dette skjedde er av mindre betydning.

16. mai startet som en vanlig dag i Ørnens Flukts lokaler på Torshov. En lett fyllesjuk redaksjon planla dekningen av 17. mai. Torbjørn Valums inntreden som tamburmajor i Torshov voksenkorps skulle dekkes over åtte sider, mens ex-assistenttrener Aaberges lyssky aktivitet mens han iført trenchcoat observerte barnetoget fra en mørk bil var oversendt graveseksjonen.

Så gikk alarmen, sikre kilder i Oslo Fotballkrets kunne bekrefte at Ørn hadde slått serieleder Hasle/Løren 3-0 og oddsanalytikere fra Sagene til Moskva mistenkte omfattende kampfiksing. Det siste da noen hadde satt en femmer på borteseier i kiosken ved Dælenga, vedkommende skal etter det Ørnens Flukt erfarer nå være mangemilliardær. Enda mer overraskende var det at hverken Ørnens Flukt eller noen i Ørns ellers så snakkesalige spillergruppe ante at kampen var spilt.

Stensrud nektet å la seg avbilde grunnet en dårlig hårdag,
men skal angivelig være å finne inne i denne T33-modellen
 som sist ble sett valsende inn i Berlin i maidagene 1945.
Etter mye om, men, fram og tilbake lykkes det endelig Ørn å få tak i fungerende trener, Ayatollah-Stensrud. Han hadde følgende forklaring på triumfen: 
«forrige ukes kamp mot Teisen viste tydelig at vi ikke er skikka til å møte andre lag. Det ble klart for meg at vi i større grad må utnytte overraskelseselementet» sier Stensrud før han utdyper sitt nye konsept – fotballblitzkrieg! 

«Vi må overraske motstanderen når de er på sitt svakeste, nærmere bestemt når de ikke er på banen! Jeg møtte opp på Løren kunstgress i min vesle sovjetiske tanks, som jeg har fått låne gjennom mine kontakter i Russland. Så var det bare å plante flagget i midtsirkelen og sende et telegram til Oslo Fotballkrets om å anerkjenne vår annektering av tre poeng. Svaret kom i løpet av en halvtime og så var det gjort» forsetter Stensrud som bekrefter at det vil komme flere liknende stunt i tida som kommer. 

På spørsmål om hvorfor ingen av de øvrige spillerne var med på kuppet svarer Stensrud «Hemmelighold var vesentlig her. All den tid Olavesen twitrer raskere enn en sovjettanks hadde risikoen ved å ta ham, eller andre, med rett og slett vært for stor.»

Kort tid etter kom nyheten om at neste kamp, mot Sparta Kalbakken, var utsatt. Kilder i kretsen har blankt avvist en sammenheng mellom dette og hendelsene på Løren i dag morres, men kilder med lang erfaring fra Oslos sjuerliga skal ha det til at ryktene om at Stensrud hadde bestilt ytterligere forsvarsmateriale fra Moskva skal ha spredd frykt i Sparta-leiren som nå har regruppert for å kunne svare med samme mynt. Ørnens Flukt kommer tilbake med mer.


FAKTA: Halse/Løren - Oslo-Ørn 0-3
Hjemmelaget møtte ikke, kretsen tildelte med det Ørn tre poeng og 3-0 på walk over.

NOTISER:
  • Hasle/Løren ga ikke kretsen beskjed om flytting av kamp, vi tildeles derfor tre poeng. Vi vil være imøtekommende ovenfor Halse/Løren dersom de ønsker å spille kampen, og kretsen godkjenner dette. Det er dog lite sannsynlig, da kretsen er ganske strenge på denne type ting.
  • Kampen som var satt opp mot Sparta Kalbakken mandag 20. utsettes pga. Oslos gressbaners begredelige tilstand og spilles i stedet 16. juni.
  • Neste kamp blir med det mandag 27. mai kl. 2015 mot Holmlia på Holmlia kunstgress.
  • Alle spillere ønskes en god 17. mai, med unntak av Aaberge, han har vi aldri hørt om.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar