torsdag 16. mai 2013

Skadeskutte Ørner nedkjempet ute i gokk

Etter en lang og strabasiøs tur i retning sørkysten av Norge kom Oslo-Ørn-troppen omsider frem til et smukt idrettsanlegg ute ved Slemmestad, hvor vi skulle bryne oss på Vollen 2. Varmekabler i garderobegulvet er det ikke mange som kan skilte med i 7. divisjon! Til sammenligning byr vi på følgende når vi spiller hjemmekamper på Dælenga: 1 stk ulåst garderobe med obskøniteter skrevet på veggen, med/uten tilgang til dusjanlegg som har blitt stengt av kommunen pga. helsefarlig tilstand.

Ørn manglet stopperparet Eirik-Øystein, og i tillegg var arbeidsjernet Nils dypt savnet på et bortelag som slet med å få fart på beina. I et anfall av stormannsgalskap plasserte Trener-Stian seg sjøl i midtforsvaret ("det er uansett den enkleste plassen å spille") sammen med Andreas, som ble draftet inn etter at 7-ernes kamp ble avlyst. Kombinasjonen fungerte bekymringsverdig bra, men generelt sliter vi med pasningskvaliteten og å flytte beina fort nok. Vollen vinner de fleste duellene, og vi slår unødvendig mye langt opp mot Toppscorer-Eivind (som riktignok vinner endel dueller, men ingen står parat til å høste fruktene). Tradisjonen tro starter vi med å gi motstanderen ledelsen. Ikke bare én, men to ganger. Heldigvis klarer vi å summe oss nok til å redusere etter et vakkert angrep, Eivind P får æren av å putte ballen i mål. 2-1 til pause, men vi har fått los. Vollen er ikke bedre enn at vi bør ta dem.

Etter pause fortsetter vi å jobbe, og får belønning når Chrille utligner med en herlig lobb over Vollens utrusende keeper. Otagbart! Ørn er i førersetet, og tre poeng er innen rekkevidde ute på det vindherjede tettstedet. Trodde vi. Ørns kondisjonstrener har et alvorlig forklaringsproblem etter at innsatsen faller dramatisk i andre halvdel av omgangen, og vil trolig måtte finne seg en ny klubb etter at Ørn fremstår som asmatiske pensjonister mot slutten av kampen. Vollen går opp til 3-2 etter passivitet i Ørns bakre rekker, og når ad hoc-stopperparet Trener-Stian / ex-Trener-Sigurd setter linja høyere enn Bobby Charltons hårfeste blir det fare på ferde. Til tross for høylydt pesing bak ryggen og febrilske forsøk på nedsparkinger beholder Vollens spiss roen og sender hjemmefansen til himmels. 4-2, og det blir også sluttresultatet. Det er for så vidt fortjent nok, men lag på dette nivået bør vi klare å ta om vi skal ha håp om en hederlig plassering på tabellen, forfall til tross. Passende nok møter vi Frelsesarmeen andre pinsedag, og med mindre helgen benyttes til ivrig gudsbespottelse burde vi ha en god mulighet til å hoppe bukk over dødballaget fra Ekeberg på tabellen.

Lagoppstilling

Vegard - Sigurd, Andreas F, Stian, Murer'n - Daniel M, Chrille (1), Sebbe, Robel, Eivind S - Eivind P (1).

Innbyttere: Pierre, Binyam, Erlend.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar