tirsdag 3. mai 2011

Fra himmel til helvete - Ørnens flukt 03. mai 2011


Ørnene fra Torshov begynte godt, men endte opp med å få grisejuling i kamp mot Teisen 2. Nå murres det blant spillerne i klubben.

Ørnens flukt skriver sensasjonspregede og blomstrende referater av kampene til Oslo Ørn. Alle sitater er fullstendig oppspinn. Alle forespørsler om sitatsjekk vil bli blankt avvist.

(Teisen 2 - Oslo Ørn: 12 - 2) Ørna fra øst var sugne på seier etter det begredelige tapet mot Andes i første serierunde, og til å begynne med i solsteika på Bryn kunstgress så det bra ut for de fjærkledde. Ørnas egen Olav Opdal satt enkelt inn ledermålet til 1-0 bare noen minutter etter start, etter godt spill i gjenvinningsfasen av Ørn.

Deretter raknet det fullstendig for de grønnkledde, og ball etter ball fant veien i buret bak ørnenes sisteskanse. Til pause sto det 8-1 etter lekkert teknisk spill av Teisen og individuelle ferdigheter ørnene ikke kunne matche. Det kollektive, som skulle være ørnenes store styrke denne sesongen ifølge spillende trener Martin Andresen, raknet fullstendig, og posisjoneringen var under enhver kritikk.

- I dag spiller vi en elendig fotballkamp, uttaler Andresen harmdirrende til Ørnens Flukt i pausen. - Her må hver og en av gutta gå i seg sjøl.

Ørnens flukt kan melde at den harmdirrende kapteinen heller ikke hadde noen god dag på jobb, og må ta vel så mye skyld for at Ørna så ut som et juniorlag som de andre spillerne.

Etter pausen bedret det seg noe, men selv ikke hakket bedre spill kunne hindre at ørnene måtte se ytterligere fire baller liggende i nettet bak nyvinningen Anders Auberg. Så fikk det heller være at Kristoffer Olavesen fikk pynte på resultatet til skrekkelige 12-2 før dommeren avblåste fadesen på Bryn kunstgress.

Etter hva Ørnens Flukt kjenner til murres det nå i klubbhuset i Sandakerveien etter en begredelig sesongåpning for Ørna. Nyvalgt trener Martin Andresen har ikke akkurat innfridd de enorme forventningene som har bygget seg opp før sesongen med to tap på to runder. Leder i Ørnas supporterklubb Fuglefjellet, er ikke imponert.

- Dette er begredelig. Her må klubbledelsen ta tak, forteller han. - Bare et trenerbytte er nok til å rette opp denne begredelige fadesen.

Stian Furulund, formann i Oslo Ørn, var til stede på tribunen i går, og nekter å imøtekomme suppporternes krav.

- Vi har… ehhh… full tiltro til Andresen, forteller han. Vi opprettholder målsetningen om å være best i Norge innen tre år og unike i Europa innen fem, forteller han.

Også i spillerstallen murres det etter en begredelig serieåning. Olav Opdal, en av Ørn spisser som har markert seg de siste sesongene, legger ikke skjul på at han ikke gidder å spille juniorfotball.

- Jeg sier ikke at jeg har fått et tilbud, men dette holder ikke mål. Jeg er nødt til å ta ansvar for min egen karriere, forteller spissen. Etter det Ørnens Flukt kjenner til vurderer Opdal å lete etter et bedre lag å spille for allerede i juni.

Amund Aaberge, den andre av hovedtrenerne som foreløpig har sluppet lett unna kritikken mot laget trenerduo, mener Opdals kritikk faller på sin egen urimelighet.

- Nei, dette blir for dumt, er hans reaksjon da Ørnens Flukt ringer. - Jeg synes Opdal kan slutte og sutre og i stedet begynne å spille skikkelig fotball, raser han.

Neste runde møter Oslo Ørn Lambertseter til oppgjør på grusbane, og etter hva Ørnens Flukt erfarer begynner timeglasset begynner å renne ut for Aaberge & Andresen. Laget bør levere i oppgjøret.

1 kommentar:

  1. Hehe, svært god lesning! Til tross for et trist emne, mener jeg.

    SvarSlett