tirsdag 3. mai 2011

Preview: Oslo-Ørn - Frelsesarmeen

Et Oslo-Ørn i tvangseksil er klare for sesongens første hjemmekamp. Ettersom kretsen i år igjen har planer om å bygge om Fort Dælenga har vi blitt henvist til Ekeberg, hvor vi på det ukristelige tidspunktet 17.00 møter Frelsesarmeen. Siden opprykket fra 8. divisjon i 2007 har Frelsesarmeen plassert seg på nedre halvdel av tabellen hvert år. I fjor havnet Armeen på 7. plass, med 7-1-10 på 18 kamper. Oslo-Ørn er ubeseiret mot geistlig motstand i nyere tid (seier og uavgjort mot Oldenborg 2 i 2009), og vi satser på å opprettholde den statistikken foran de Ørnske horder på Ekeberg i ettermiddag. Hva vet vi om dagens motstander? Vår sjefsspeider så Frelsesarmeen tape årets første kamp mot OSI 3, som var et mer enn brukbart lag. Til tross for at en Frelsesarmeen-seier i det oppgjøret ville vært ufortjent er det ingen grunn til å undervurdere de blå/hvite. Allikevel, om vi skal ta de siste års statistikk til etterretning er det ingenting som tilsier at Frelsesarmeen vil hevde seg i toppen av avdelingen. Dette er derfor en kamp vi må vinne dersom vi ønsker å være med å kjempe om heder og ære mot slutten av sesongen.

På grunn av den tidlige kampstarten mangler Oslo-Ørn enkelte viktige brikker, men etter vinterens aktiviteter på transfermarkedet stiller vi en solid tropp også i dag. Det ryktes at sistemann fra Nordstrand-raidet vårt, Robert, vil få sin debut i kveld, mens Oddbjørn, som imponerte i forrige kamp, trolig vil få sjansen fra start. Playmaker Gill er også tilbake fra skade, og vil få matching i dagens kamp. Til tross for et skandaløst lavt antall pasninger til rett adresse mot Høybråten/Stovner 2 hviskes det også i krokene om at trener Thune vil sette seg selv rett inn på laget. Vi håper ikke dette megalomane fremstøtet skyldes fraværende selvinnsikt, og håper at egentreningen i Sandakerveien i helgen har båret frukter. Av fravær noterer vi igjen med bekymring at Henriks jobbkarriere setter en foreløpig stopp for seriedebuten, men vi håper å ha ham tilbake snart. Litt kondis har aldri ødelagt et fotballag! Trener-Eltvik sliter også med en lei arbeidsgiver, mens KA er sendt på treningsleir til Roma. Andreas sliter med ømme ribbein etter å ha støtt på et par harde Høybråten/Stovner-albuer, men er forhåpentligvis tilbake til neste kamp. Ørneredet tror allikevel dagens tropp skal være sterk nok til å klore seg til alle poengene mot Frelsesarmeen, hvis motto, urovekkende nok for oss fjærkre-sympatisører er "Blod og ild". Vi er imidlertid ikke lettskremte, og ber alle Øørnigans og Burugler støtte oss gjennom vårt ekebergske eksil i kveld. Så fjæra fyk!

Forhåndstips fra Magneten*:

Odd-Reidar (36): "Joa, har trua på Ørna i dag! Er bare spørsmål om tid før mål-Nils finner formen, vettu. Tipper'n putter hattrick i dag, 4-0 til Ørna!"

Annie (23): "Åh, ække det de som trente på Lipper'n? Husker mange av dem var såååå kjekke da jeg var fjortis! Men nå er de vel gifte og har unger alle sammen..."

Åke (57): "Neh va fan...Oslo-Ørn? Ne-eh, jag är hårdrockare."

Bjørn (61): "Om Oslo-Ørn slår Frelsesarmeen? Min gode mann! INGEN kan måle seg med Guds egen armé. Jeg frykter for fremtiden til dette Oslo-Ørn, som setter seg opp mot Herren. For som det står i Skriften: Med Guds hjelp skal vi gjøre storverk. Han vil tråkke våre fiender ned!"

Dagny (48): "Hva giru meg? HETER dem Oslo-Ørn? Hahaha! Høres mer ut som en fuglekikkerforsamling spørru meg."

*Vi tar forbehold om at ikke alle sitater er ordrett gjengitt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar