fredag 20. mai 2011

Preview: OSI 3 - Oslo-Ørn

Tapet mot Wam-Kam gjorde at våre helter fra Lipper'n fortsatt kaver rundt nede på bunnen av tabellen. Fattige 3 poeng står Oslo-Ørn med etter at fire kamper er spilt. På tirsdag møter vi imidlertid et lag med like mange/få poeng som oss selv. OSI 3 har nemlig også 3 poeng, men har i likhet med oss møtt både Wam-Kam og NIH, hvor det i begge kamper ble ettmålstap. Til forskjell fra oss slo OSI Frelsesarmeen, mens det i forrige hjemmekamp ble 4-6-tap mot Lille Tøyen 2. Vår sjefsspeider så Frelsesarmeen - OSI 3, og kan fortelle om et teknisk godt lag som liker å spille ball langs bakken. OSI, som for øvrig står for Oslostudentenes Idrettsforening og ikke Office of Strategic Influence, er også et særdeles godt kontringslag, så her gjelder det å nekte dem overgangsmuligheter. Torshovørna viste til tider lovende takter i forrige kamp, så vi satser på å bygge videre på det gode spillet fra den kampen, men forhåpentligvis ender vi opp med et bedre resultat.

Skadesituasjonen i Oslo-Ørn ser bedre ut, men vi sliter fortsatt med skadde midtstoppere. NIH-katastrofeparet Eltvik/Thune gjorde riktignok en respektabel figur mot Wam-Kam, men vi ser gjerne at spillere som Eirik, Håkon, Øyvind og Svein Ove er tilbake over helgen. Fremover på banen ser det lysere ut, vi har et kobbel med midtbanespillere som kan gå inn og gjøre en god jobb. Luksusproblem, kalles slikt! Så gjenstår det bare å se om det blir poeng. Ørneredet setter penger på Ørn på oddsen denne gangen, det ligger en seier i lufta!

Forhåndstips fra Magneten*:

Eilif (87): "Ah, fotball ja..fotball har det alltid vært meg en sann glede å få beskue. Det grønne gresset. Stemningen på tribunen. De korte shortsene. Eh, sa jeg det høyt?"

George (30): "Fookin poofters th'lotovem! Woulda be gettin' a goodol' beatin' from th'English boys, I tellya!"

Kjersti (28): "Joda, Oslo-Ørn burde greie dette. Er de kjekke, da? Velstående? Ikke det? Ah...da så."

Harriet (53): "Det får være grenser for hva man skal forventes å ha en mening om. Makan!"

Jeppe (18): "Joda, tror Oslo-Ørn klarer dette dersom de unngår idiotiske baklengsmål denne gangen. Dessuten er det viktig at Furulund holder humøret oppe og unngår kort, da vil han være en nyttig mann på venstrekanten. Venter også på at Nils putter, kanskje vi får se årets første seriemål mot OSI? Krysser fingrene og tar på meg lykketrøya mi. Grønn og svart, naturligvis."

*Vi tar forbehold om at ikke alle sitater er ordrett gjengitt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar